I’m back. От Луната

Тази вечер погледнах случайно блога си и установих, че не съм писала в него от има-няма година и кустур. Викам си без социален живот изобщо, кво да му пишеш за битовизми, дето всички ги живеем? И тогава съдбата, великият fatum, се намеси и ей го на, появявам се да ви просветля за моите преживелици.

Тва пандемията направи от мен една домакиня за чудо и приказ ви казвам. То готвене, то ядене, сушилнята започна да смалява дрехите, не е един проблем!
Днес преди работа викам ще врътна едно хлебче в пекарната, да има за утре сутрин, че малко е останало и аз като една грижовна жена, сипвам и меря съставки, които знам наизуст, за да осигуря насъщния.
Същият този насъщен, обаче, люто обиден, че е оставен безнадзорен, решава да ми спретне изненада. Прибирайки се от работа, мятам с едно очо, че пекарната е още включена в контакта и доближавайки се, откривам в нея чудо! Парче от кратер, вероятно от тъмната препикана от извънземни страна на Луната, се е позиционирало в кухнята ми! Ю ту сий!!

Въоръжавам се с дървена лопата, поради липсата на кирка и почвам да вадя това чудо като златотърсач по Дискавъри, но вместо да смятам печалби, отчитам загуби. Ръжено брашно, пълнозърнесто брашно, мая, айрян, ТОК (забогат ми!!!) и то отидохме към 5 ле’а се едно био-еко нещо с квас сме си купили… Борбата бе кратка и в моя полза, но това не променя факта, че утре ще ядем на детето сухарите, вместо тоя зъботрошач.
Пообарах го, постисках го и реших, че пробата ще струва на здравна каза вадене на зъб, а остатъка за лечението ще одруса здравната ми застраховка и като един съвестен гражданин, не предприех действия по дегустацията.
Сега приемам предложения за галерия или музей, където да изложа тоя шедьовър на кулинарията от други измерения, та да му се дивят хората, да цъкат с език и да плащат вход да го видят, че да избия продуктите. Добре, че ми бяха свършили суровите семки за поръска, че и те зян щяха да идат!

На вас, понеже сте ми приятели, ще го покажа безплатно. Ма само тоя път!

Също така приемам заявки да готвя за хора на диета, при което им гарантирам нечувани резултати!

Промяната. Бючи лайфхак
Не се притеснявайте, боли

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *