ТАЗИ ИСТИНА ЩЕ ВИ РАЗТЪРСИ! САМОПРИЗНАНИЯ, КОИТО МЛАДА БЛОГЪРКА ПРАВИ… (цъкни тук, за да прочетеш цялата статия)

Ей така правят продажниците на измислени новини из разни сайтченТца из нета и понеже знам, че това е гаранция, че никой няма да прочете или повярва, започвам моята изповед така.

АЗ НИКОГА НЕ СЪМ ГЛЕДАЛА МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ. Понякога малко ме е срам и гледам да си го спестя, особено в общуването с колеги, дори им пожелавам силата да бъде с тях, макар идея си нямам коя точно сила им пожелавам, ама действа. Веднъж си самопризнах пред един колега, чиято самоличност ще запазя в тайна, че в техния отдел е нещо, като реликва, АМА И ТОЙ НЕ ГО БЕШЕ ГЛЕДАЛ (ха!), така че станахме двама.

Не бях гледала и Кръстникът. Нещо, което остави един от най-добрите ми приятели като гръмнат, а обикновено той оставя мен в такива състояния, затова бях принудена да изгледам тази класика… на която чистосърдечно заспах в 22 часа. От раз! АЗ. Човекът – сова, запах в 22 часа. За наказание, на другия ден ми пусна втора част, където шокиращо – заспах пак. За трета част каза, че не съм достойна и се отрече от мен.

И докато си мислех, че невежеството ми е останало дълбоко в миналото, забравено от всички и най-вече от мен – умна и начетена руса жена, когато пост за някаква хавлия отново ме хвърли в ступор. Била мултифункционална. Водена от нездраво любопитство какво, аджеба може да се направи с една кърпа, което моето съзнание не може да си представи, ме доведе до завоалирани отговори, които леко ми открехнаха загадъчно една врата към тайна, в която не съм просветена. Очевадно!

Разбира се, получих просветление и последвало шокиращо лично съобщение, че съм от ония – втория тип хора, които са ЗАПОЧВАЛИ (и така три пъти), но никога не са дочитали Пътеводител на галактическия стопаджия. Е, получих и успокоението, че съм поне десетия такъв човек, който е в това положение на недовършилите галактическия стопаджия, но шокът в очото (съобщението) остава трайна следа в позорните ми постъпки от този вид.

Сега ще се наложи да я започна отново, за да се просветя и аз, да разбера какъв е смисъла на вселената (42 – това го помня) и да видя за какво иде реч с пустата му хавлия! Пожелайте ми успех и ако не стане тоя път се боядисвам пак кестенява, не съ живей така, проатели!

 

 

 

Кофти човек
Как жена отива на море. И оцелява

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *