Любимото джудже на Дядо Коледа – Ени

Тая секция в блога не е много регулярна, ама за сметка на това е само с качествен матрял!
Ени е от ония тип хора, за които казваме, че няма как да съществуват. Не може да е хем хубава, хем умна, а на всичкото отгоре и добра. И то доказуемо поне 3 години назад! Представяте ли си с какви хора трябва да общувам аз и как изглеждам до тях? Никакъв шанс да съм зла и кисела, щото ще ме кара да изглеждам още по-зле и ей-така, трябва и аз да съм добра, че да се слея с обстановката. Човек не може да се отпусне, ей!

За тези, които не я познават – Енислава, на галено Ени, представи се!

Фул тайм пътешественик по душа, хостинг гуру по професия.

Какво те накара да твориш красоти и да ги продаваш с цел благотворителност? Ти други грижи нямаш ли си?

Винаги са ми ми хрумвали разни щури идеи и ми е харесвало да творя. Всичко започна през 2017г. с една коледна топка, която бях взела за себе си. Ева си спеше, а аз си изрязвах. Топката се получи страхотно (поне на мен ми харесва) и си казах, че трябва и други хора да имат такива. Няколко дни преди това бях чела статия относно фондация ‘Нашите недоносени деца’ и тяхната кауза. Някакси в моментът на хрумване двете неща се свързаха в главата ми и се роди страницата EnisHandmade ♡ Резултатите надминаха очакванията ми, за което съм много щастлива. И така реших, че това ще е моя малка традиция. Хем хоби, хем помагаме, хем се дава гласност на каузи, които иначе нямат голяма популярност.
Сега всяка година осъществявам различна идея и избирам различна кауза, където да дарим средствата.

*Предвид обстановката тази година, как ще протече кампанията тази година? 

Тази година наистина е особена. Работим от вкъщи, пазаруваме от вкъщи, забавляваме се вкъщи, за това идеята е и да помагаме от вкъщи! За съжаление нямаме същите социални контакти, както обикновено и всичко се случва по-трудно.
Затова реших да създам уебсайт, където онлайн всеки който желае може да се включи в инициативата за тази Коледа, избирайки сам сумата, която желае да дари. Много съм радостна, хаправих го съвсем сама. Вложих много усилия и се надявам да Ви допада.

 

(click on the tree, site you will see)

С какво се занимаваш, когато не си любимото джудже на Дядо Коледа?

Свободното си време прекарвам с Ева. Често яздим кончета.. или по-често тя язди. Обичам да скитам из магазини за мебели, падам си по интериорен
дизайн. През зимата винаги гледам към Пампорово. Пътувам, когато мога. А през нормалните делници, ако случайно имам останали сили гледам да потренирам след работа.

Ти получаваш ли подаръци, задето толкова слушаш? И ако не, пиши ни, моля те, че да идем да си поговорим с белобрадия старец по тоя въпрос!

Подаръци? Получавам да. Съдбата постоянно ми поднася разни изненадки. ☺

 

Кажи за някой лош и вреден навик, не може да си толкова бяла и добра!

Е, човек без вреден навик няма. Един от моите е, че губя твърде много време в Инстаграм. Понякога просто скролвам, без дори да виждам съдържание. Човек може да свърши нещо много по- полезно, вместо да виси в социалните мрежи. Но в моя защита, ще кажа, че това може би е вид почивка.

За какво мечтаеш?

Мечтите… толкова са много. Те са нещо много лично, но ще споделя една. Мечтая си да плувам с делфини. Делфинариумът във Варна не се брои, да подчертая, трябва да бъде в естествената им среда. Те са изумителни същества. Носят много любов и усмивки.

Какво не те попитах, а би искала да бях?

Ти си журналистът, Доричела!

И нещо за финал:) 

За финал искам да кажа, че инициативата на ЕnisHandmade тази година стартира на 3 Ноември- по случайност рожденият ми ден. На уебсайта има подробна информация. Каузата наистина си струва и призовавам теб (за теб съм убедена) и тези, които четат да се включат. ♡

 

Ами това е, нека бъдем добри 🙂 Че то какво друго ни остана…

Маша the Машината

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *