Кофти човек

Да ви призная, аз съм един много кофти човек…. Присвоила съм си всички 7 смъртни гряха, че и отгоре. Екстрите са ясни – пием, пушим, по мъже ходим, че и послъгваме от време на време. Налага се, такъв е животът, но поне си признавам.


Далеч съм от безгрешните, дето първи хвърлят камъните. Макар, че и аз понякога мятам по някой такъв, за да се почувствам нещо повече от останалите. Ама е рядко. За сметка на това съм неблагодарна, глупава и ината. Това поне го умея добре!
Не обичам да помагам на никой за нищо, защото не обичам да амкам акита. Само еклери! Няколко пъти си подадох пръста, та ме захапаха до рамото. И пак бях виновна. Ама аз съм си де, щото не е виновен тоя дето яде баницата.. Хм… дали пък не ме годни пиянски глад?!
Наистина съм кофти човек. Изразявам съчувствие за хорските проблеми, а ме обвиняват, че не ги разбирам. Ми правилно, аз проблеми нямам. Щото ние, лошите хора сме така. Когато всички други страдат, сме щастливи, щото на нас нищо такова не ни се случва. И животът е прекрасен!
Естествено мрънкам много, ама това е само защото съм под прикритие. Ако не мрънкаш, спукана ти е работата. Веднага са те надушили, че си от ония безпроблемните и още по-виновен ставаш. Ама аз така или иначе съм си…  Гив ит ту ми!
И за финал…. вълците в овчи кожи са много повече от овцете във вълчи.

 

 

 

 

този пост първоначално е публикуван на 07.01.2012 18:19 в стария ми блог. 

За срещите на 30. Отново
ТАЗИ ИСТИНА ЩЕ ВИ РАЗТЪРСИ! САМОПРИЗНАНИЯ, КОИТО МЛАДА БЛОГЪРКА ПРАВИ... (цъкни тук, за да прочетеш цялата статия)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *