Клето съществуване

Вие сигурно сте едни нормални хора, които имат нормални приятели, с които общувате да го кажем (потретим) – нормално. Те казват здравей, имате разумен диалог и не получавате стрес в два сутринта, защото те ви пишат нормални неща в нормално време.

Аз от своя страна, някак си успявам да привлека към себе си най-цветната фауна от шизофреници и така цял живот. За да добиете представа, сега ше нарушим малко GDPR регулациите, ама няма страшно, защото имам компромати и никой и гък няма да каже!

 

Освен това е хубаво, че макар и шизофреници, дори пияни, те мислят дали имат борчове и ако нямат, то могат да опукат парите, които си мислят, че ви дължат за още пиене:

А в крайна сметка, винаги може да ги изнудваш за пари под формата на заплата:

Мога да се похваля, че познавам хора, които ги беше страх, че гравитацията ше спре рязко да работи и направиха кампания за нейното спасение, която аз подкрепих:

А други се грижат не само за измислени проблеми, а и за реалните такива като ЛИПСА НА ШОКОЛАД НА РАБОТНОТО МЯСТО:

Други не са толкова подкрепящи, просто защото завиждат на младоликия ми вид:

И е важно, когато срещнеш ЧОВЕКА да имате общо виждане за бъдещето заедно и ако не бях забременяла, това щеше да е един много вероятен сценарий на нашата сватба:

От друга страна, никога не скучая, защото вие може ли да се похвалите с такава кореспонденция?

И докато аз съм относително Дзен, други хора са напрегнати и животът им е малко зор:

На всичкото отгоре познавам и поети талантливи почти колкото мен. След тая песен направо ми се прищя да пуша, че да съм в унисон:

И е чудесно, че сред познатите ми има остри умове като този:

И също така кофти хора, които да ти напомнят, че си стар 🤷‍♀️:

Използвам този пост за нещо, като оправдание, за да разберете на какво съм подложена и защо самата аз понякога съм теро реро. Всичко е заради тия задници горе, без които всъщност не мога.

И животът без тях би бил едно клето съществуване ❤️

И мама е хора
Издирва (ли) се

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *