Кама Сутра

Искам само да ви кажа, че новата година започна с просветление. С наУка. И осъзнаване. Разбрах поради защо аз и любовта сме в обтегнати отношения. Всичко идва от пусто незнание и всякаква липса на представа как аджеба може да  омагьосаш някой по подобаващ начин.

И понеже съм мила, блага и добра, ся ще ви осветля и вас, нещастни самотници, да видите, че съм човек! Започваме с яркото и величествено познание по подчиняване или така нареченото – да го съблазниш от раз, веднъж и завинаги.

image (3)

 

Така, както е видно, нещата са повече от елементарни. Едни стрити листа довяни от вятъра, малко цветя от мъртвец и едни нищо и никакви си стрити на прах кости от фазан. Любовта изисква жертви, да се знае! В случай, че някоя от съставките липсва, съм убедена, че непремнно може да се намери мед и мироблан, забъркани с прах от изгорен женски сокол починал от естествена смърт. Дет се вика, ей го е магазина…

След като веднъж успешно сте подчинили избраника, внимателно следвайте указанията за употреба. Тоя огън тряа се поддържа, все пак. Тук ще видите защо “Бий мъ обичъм тъ” е популярен израз за изразяване на привързаност и дълбока обич.

image (4)

 

Ударите както следва се нанасят по четири възможни начина – с опакото на дланта, известно като цигански шамар (ако се съмнявате в действието, погледнете раждаемостта в областта на владението на този шамар, няма се лъжем ся, я!), с полусвити пръсти, с юмрук и разбира се класическото с отворена длан. Колкото по-звучно, толкова повече обич.

За напредналите прилагам една много симпатична поза, която изисква евентуално дислокация на някоя става, но нищо не трябва да бъде пречка пред любовта и насладата!

image (5)

 

За съжаление още ценя кокалите си, барабар с мръвката отгоре и очевидно не съм дорасла за любовта като цяло. Смелите и оцелелите след любовта могат да разкажат. И ако почнат да липсват резко некви фазани и женски соколи, ше знам, че действате по въпроса към своето лично щастие. На останалите – наздраве. И така сме си добре.

За леля Сийка и чуждите пощи
Обзорно студио 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *