Издирва (ли) се

dorichela, you haven’t share anything to your page in a while. Write a post to reach 328 people that like dorichela.com

Скъпи 328 човеци, грандиозната ми липса се дължи на няколко скромни причини:

1. Първи триместър – нарколепсия. Спане навсякъде и по всяко време. Лягане в 8 вечерта и ставане в 9 сутринта, недоспала. Следва закуска, сън, обяд, сън, вечеря и шокиращо – сън. Както сами виждате, време за писане на мъдрости – няма.

2. Втори триместър – блаженият период. Все още не тежи, гаденето е спряло и не прекарваш времето си в разходки до тоалетната. За жалост върви с бременен мозък, който е като нормалния, само дето работи с капацитет от 10% и нито процент повече.

3. Трети триместър – татарско кюфте. Ама не го ядеш, а самият ти ставаш такова. Отнема ти пет минути да станеш от дивана, за сметка на това ти се пикае точно през толкова, та по цял ден си стани да седна. Де да знаех, че това е тренировка за това, което предстои след раждането…

4. Човек на хоризонта. Играя го кетъринг основно на мляко, човешка залъгалка и матрак в едно. Копнея да съм като бог Шива, понеже някой друг комплект горни крайници няма да ми дойдат никак зле! Виж, това с будуването съм го тренирала цял живот, та не е чак толкова страшно.

С децибелите на 3 педи щастие се свиква, дори треперещата долна устна буди състрадание, а не ужас. Дори ревяща е хубава. А като заспи е най!

А аз… аз ще оцелея. Докато имаме татко зомби и свежи баби и дядовци СИЧКОШЕБЪДЕНАРЕД!

Клето съществуване
Положението е Фак Различните

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *