За срещите на 30. Отново

Здравейте мили, самотни, необвързани (млади вегани, или не) мои проатели! Преди време ви споделих какво е да ходиш по срещи, когато си на 30, и искам да ви кажа, че 9 месеца по-късно нещата грам, ама грам не са се променили. #деммит!

Въпреки съветите ми как да омаеш един мъж вовеки, посредством прах от женски сокол, починал от естествена смърт, все пак първо трябва да си намериш такъв, нале?! Но докато на въпроса “Обичаш ли да четеш” получаваш отговор “Какво?”, положението е трагично и никак не е комично. Щот’, разбира се, как може да питам такива въпроси?! То има бая неща за четене – то етикети, вестници, списания, табели, татуировки… К’ви са тия елементарни и необосновани въпроси дето задавам… Тихичко отивам да се срамувам в ъгъла.

Благодарение на модерните технологии, изобщо не е нужно да стигаш до реална среща с такъв индивид, можеш просто да си пиеш виното в къщи и да си блъскаш главата в стената, когато за пореден път се объркаш, че човекът срещу теб има IQ по-високо от това на зелена тиквичка. Доказателство за това е броят на употребената фраза “малко коте” в няколко различни разговора, която за мое съжаление – не беше използвана иронично.

В последващите “разговори”, ако можем да ги наречем изобщо така, искам да кажа, че сериалът Игра на лъжи е пълен с аматьори и ония пичове там има доста какво да научат от пичовете тук. “Как да се снимам до кола, така че да изглежда моя”, “Защо е важно да се снимам с пари” и “Защо лошото гледане е по-куул от това да се усмихваш” могат да бъдат опорни точки на едни обширни лекции, ако пичовете изобщо можеха да скалъпят изречение без правописна грешка. Но аз съм, “лушотийка” и тия неща се забиват като карфици в горката ми опозорена зеница.

Нека не ви отчайвам. Всяко правило има изключения. Има и нормални индивиди на тоя свят, но те, разбира се, в повечето случаи са обвързани и щастливи. Казвам ви го, просто, за да знаете, че ги има. За нас, останалите, съществуват добрите приятели, събота вечер, литературните четения (приличното име за пред хора, всъщност означаващо пийне и дрънкане за живота) и блъди мери.

Карма ис ъ бич. Или защо (не) си заслужава да се бориш
Кофти човек

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *