За леля Сийка и чуждите пощи

Имам си аз една пощичка, от зората на абевето, която си ползвам и до днес. Добре си се разбираме, съдържа името ми и никакви точки, запетайки, тиренца и къщички. Липсва включително и набора ми, както и годината, в която съм си я създала. Бе, поща за чудо и приказ!

Та не оставам особено очарована, когато някой си прави регистрации нейде с моята поща. Отначало бях добра, издирвах ги и им оставях мили съобщения да си сменят пощата в дадения сайт, където са се регнали, че да не им я сменя аз, барабар с личността.
Разбира се, те не го правят, затова го правих аз.Така имам регистрация в беге-мама (аве вие що не си пазите информацията и чаветата, ве?!), в сайт за запознанства, но нищо познато, да кажеш, елитно и актуално, тцЪ, няква си лимпа, но пък девойката
поне е симпатяга, нищо, че явно идея си няма що е то имейл за регистрация и как се ползва. Ако не й бях активирала акаунта, щеше да си търси късмета по улиците, вместо на сигурно от дивана в хола, или спалнята, не знам къде се е пльоснала точно. Но пък напоследък не е много активна и то скука настава… Поразглеждам поне тия, дето й посещават профила.
Имам и в разни други сайтове, ама те не са интересни, въпреки, че получавам оферти от типа – Dora, enlarge your penis today и аз седя и си страдам, че си нямам пенис, който да увелича. Жесток е животът, жесток!
Та стигам аз до момента, в който решавам да регистрирам едно билетче за националната лотария, щот’ нека не се лъжем, милионери с труд няма да станем, викам си поне да ударим кьоравото, ей-така случайно и за моя изненада, вече има регистриран профил с моя мейл. Викам си, че понеже съм чайка, вероятността да се регна и да забравя не е малка, затова цъкам на забравена парола и воала – получавам линкче за смяна на парола. За моя изненада, обаче, се оказва, че се казвам Сийка, 44-ти набор и съм от Варна.
Сийче, мойто момиче… Така няма да я бъде. Името си го харесвам, набора все още – също. Така че ич няма да се разберем така преждевременно да се състаряваме, айде нЕма нужда. Понеже много се обидих, Сийчето вече няма профил, имам аз с няколко кода напред, к’во да прайш. Фатум.
Та за всички бъдещи ползватели на прекрасната ми поща, ще ги замоля да се регистрират по-честичко на по-полезни места, да не са такива за лесна печалба, че аман от спам, ако може нещо така интересно да е, все пак аз не съм никак скучна и държа
да имам разнообразни известия в пощата си, мерси.

Сипах си една чаша вино и наздраве за късмета, който сам ни намира.

Еженощието на една сова
Кама Сутра

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *