Защо трябва да се ядат кюфтета

Искам да си припомним онзи виц за хапчетата против глад, които били кръглички и малко по-големи от обикновените хапчета и се наричали.. кюфтета. Наче.. по-убаво хапче против глад от кифтето – няма! Класика в жанра…

А защо е важно да се ядат кифтета? Кифтетата трябва да се ядат, за да се поддържа форма. Кръгла, също като тях, но форма. Кифтето спасява живот, бе! Специално моя – на няколко пъти.

Аз имам способността да падам, ама тая способност съм я развила до степен „талант”. Падам, без да се троша. Имам няколко грандиозни с глава напред и то по стълби. Верно, малко куцам после, ама пък такъв е животът на каскадьора! Последното пак включваше стъпало, но само едно и реших, че това вече не е за мен.

Затова напоследък специализирам падане по плочки, предимно в банята и до басейни. Едва ли има човек, който да отиде на Банско, да не кара ски и да пада толкова, колкото аз. В детствто си падах по коридорите из вкъщи, но вече съм голяма и падам предимно из баните на ваканционни хотели. И басейните им.

Способна съм да се свлека в един квадратен метър, без да си забия главата в мивка, вана или някой шкаф. Обикновено страда четирибуквието и прилежащата страна на тялото ми. Предимно лявата. Цял живот натъртена и само веднъж в гипс, но то беше, защото играх баскетбол. Затова реших да прекратя спортната кариеrа и да се отдам на оформянето на добра изолация. И всичко това днес съществува, благодарение на кюфтетата.

Наздраве за тях…

Най ми е кеф на такова пътешествие
ОтпуЦка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *