Да си жена. От 0-300 за 3 наносекунди

Добре дошли в моя свят. Докато бях млада, отричах съществуването на ПМС и си мислех, че се използва нарочно от жените, за да тормозят мъжете, но пък като се замисля, тийнейджърите са в ПМС няколко години, така че няма как да го усетят. Те живеят с него нон-стоп.

Но виж, улегнеш ли веднъж, искам да кажа, че когато си зла гад, си личи от километри. Фактът, че си изплющял сладолед с размерите на задника ти, също. Да се събуждаш подпухнал като мекиците на баба ти  определено не е забавно.

Това е мигът, в който може да ревеш на реклами, да правиш всякакви драми и да не може да закопчаеш на колана своите катарами. Ако изобщо се побирате в колан, де. И всичко това НЕ е по желание. Просто един малък джихадист с хормонална бомба се взривява, възкръсва и се взривява отново, мамка му, и започваш на мразиш целия свят. От раз. Хубавото е, че като всяко чудо, и това обикновено трае три дни.

В такива моменти си личи смелостта на мъжете, защото все пак ДОБРОВОЛНО искат да те успокоят и да те гушкат, и да ти носят шоколад. А колегите просто те замерят с шоколада и сядат през 3 компютъра, а понякога дори мигрират и на друг етаж. Аматьори…

Скоро след това, от мечка стръвница ставаш отново мила, блага и добре, ама превключването е гарантирано. Грам не ни е лесно, Ей… в тоя ред на мисли… къде ми е шоколада!?!?!?

Положението е Фак Различните
Големо четирибуквие, голема работа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *