Вики, позната като Вокси

Една година по-късно (прощвайте, бременността ми се отрази летаргично), е време за втория ми гост в блога, близнакът по душа на Падрето – Вокси.

Стига сме подклаждали нарцисизма му, време е новото да измести старото. Запознайте се с Вики. На вид мило и добро дете, което обаче дълбоко в себе си крие Вокси, алтер-егото ѝ на фокси мамче.

 

Защо Вокси?

Това се питам и аз всеки ден – нито съм си го избирала, нито някой някога ме е наричал така преди гореспоменатият да започне. Сега голяма част от общите ни приятели ме наричат така. Свиквам вече, нищо, че малко кинки звучи 😁

Имала ли си проблемно детство, че доброволно да избереш Стоян за духовен близнак?

Дефинирай “проблемно” 😁 (шегувам се). Доста нормално детство си имах – лятото при баба на село, плющяхме белот и ядяхме филии с лютеница и шпек.
Това за близнака дойде от един Хелуин, бяхме маскирани като Мейбъл и Дипър от една анимация “Тайните на Гравити фолс”. Дипър малко нърд си пада, обсебен от конспирациите, пък Мейбъл е супер позитивна и внася радост в сивото му отчаяно съществуване. Pretty accurate… 😂

Разкажи ни за сайта посветен на теб? С какво го заслужи?
(ако не му е платил хостинга, ще го съсипем)

Заслужих си го с една вързана тенекия от моята зла половинка. След като трябваше да се дотъркалям за срещата ни (тъй като бях в осмия месец) и господинът така и не се появи. Честно казано бях твърде ядосана, за да се трогна веднага, но после много се смях. Не смятах, че има по-абсурден сайт от padre.church, но ето факт – sorry-vicky.com . А, и между другото това е вторият сайт, който ми е правил; първият беше посветен на голямата ми любов към чифтокопитните и по-специално козите 🐐 (thisisagoat.com, който обаче е подминат от автоматичното подновяване на домейна – бел. авт.)

Как може зад това миловидно лице да криеш притежател на плюшена играчка с перверзно име?

Първо, благодаря и второ
много пъти съм казвала, че сдобиването ми със Съдьо Мъдьо беше от чисто благородни подбуди, тъй като го заварих в онези машинки, където пускаш стотинки и си теглиш играчка. Просто исках да спестя на някоя майка неудобните въпроси на детето от сорта на “Мамо, защо на това мече му висят синджири от зърната?” Маската и латексовият костюм може да минат за дрехи на супер герой поне.

Даваш ли Съдьо (ше му пропусна фамилията) на собствения си син?

😂😂 Тъй като в момента всичко, което докопа отива в устата му (за сина си говоря, не за Съдьо 😁), някак си не ми допада идеята да използва въпросните синджири да си чеше венците. По-нататък ще му го дам (все пак трябва да го снимам, че да му е неудобно един ден 😂😂 )

(да те чуят Норвежките джендъри, ще видиш ти! – бел. авт.)

Разкажи ни за миналото ти. Корените ти са пропити с ракия и сръбска музика, как ти се отразява?

Доста добре бих казала – владея още един език и относително добре нося на алкохол 😁. Ние от Северозапада всички сме полиглоти и владеем карате, за да се справяме с комарите с размери на дживгари. Дживгар, сиреч врабче.

Налага ли се да спасяват собственото ти дете от съмнителния ти музикален вкус?

Хаха, ако моят музикален вкус е съмнителен, това би обяснило защо любимата му песен е за някоя си кравичка Лола.

От казаното дотук, разбирам, че в теб живеят няколко души и не ти е скучно. Виктория или Вокси взима превес?

Да ти кажа най си харесвам Вики. Виктория от малка си знам, че като ми кажат и нищо хубаво не ме очаква, пък Вокси съм свикнала да върви с “Воксиииии, аре да ходим да пОшим” Ама то на Стоянчето заместването на гласни му е най-малкият проблем…

Искаш ли да кажеш нещо, което не съм питала? Не, че ти трябва повод.

Викаш аз да си кажа 😂 Мерси за поканата, беше супер забавно, макар че май брадър фром анадър мадър никога няма да спре да ми натяква, че съм била СЛЕД него.

 

Смятам да му кажем, че е тестова версия и ти си Алфата, а той бетата, та да не се перчи много.

Приключенията на Джовката
Стоян Томов - Падрето

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *